Een weekend vol inspiratie en transformatie bij Droom Leef Geniet!

Persoonlijke ontwikkeling een zwaar thema? Niet met Vincent en Marcel!

Wat staat er op het programma?

Marcel-programmaboek

Aan de slag met je innerlijke kracht

Tijdens de eerste Droom Leef Geniet dag gaan we aan de slag met jouw innerlijke kracht! We kijken naar welke stemmetjes jou tegenhouden en hoe je hier mee om kunt gaan. Hoe cool zou het zijn om van de dingen die je nu tegenhouden jouw kracht te maken!

innerlijke-kracht

Programma zaterdag 2 april 2021

09:15 – 10:00: Ontvangst & registratie in het theater
Welkom! Kom lekker binnen, zoek rustig jouw plaatsje op en maak het jezelf comfortabel. Wij hebben er zin in, om 10:00 gaan we beginnen.

10:00 – 13:00: Kom uit je hoofd!
Zit jij wel eens te veel in jouw hoofd en ervaar je daardoor onrust of stress? Je hebt dan waarschijnlijk wel eens het gevoel geleefd te worden, in plaats van te leven. Je wilt meer aanwezig zijn in het hier-en-nu.

13:00 – 14:15: Lunch en werkboek tijd
Het is lunchtijd! Het perfecte moment om in je werkboek te werken, na te denken over hoeveel jij in de ochtend al hebt geleerd en ervaringen uit te wisselen.

14:15 – 17:00: Activeer je innerlijke kracht!
Je wilt graag meer uit het leven halen, maar waar begin je? Als je het nog wel eens lastig vind om de juiste keuzes te maken en vol zelfvertrouwen in het leven te staan, is het fantastisch als jij jouw innerlijke kracht kunt activeren.

17:00 – 17:30: Q&A en afsluiting
Bij de afsluiting van dag 1 is er volop ruimte om vragen te stellen. We sluiten de eerste dag op een leuke manier af en kunnen niet wachten tot morgen!

Deelnemers waarderen Droom Leef Geniet met een

“Super weekend gehad. Wat een Supermannen, Vincent & Marcel!! Het bleef boeien en vond het geen onzin en hhhheeeeeeellll erg genoten…..dank je wel!!” Lees alle reviews

Vincent

Hoe haal je je doelen?

Tijdens de eerste dag hebben wij gekeken naar hoe het intern werkt, op de tweede dag gaan wij kijken naar hoe je deze inzichten kunt omzetten in het behalen van jouw droomleven! Want wel leuk die ideeën, maar hoe zorg je er voor dat je jouw doelen daadwerkelijk behaald?

doelen-halen

Programma zondag 3 april 2021

09:15 – 10:00: Ontvangst & registratie in het theater
Welkom bij dag 2! Kom lekker binnen, zoek rustig jouw plaatsje op en maak het jezelf comfortabel. Je kunt ervaringen van de dag ervoor uitwisselen en om 10:00 gaan we beginnen

10:00 – 13:00: Vitaliteit en Veerkracht!
Er wordt veel van je gevraagd in het dagelijkse leven en misschien liggen stress of zelfs een burn-out wel op de loer. Maar hoe graag je ook wilt veranderen, door de drukte ben je snel geneigd om terug te schieten in oude niet helpende patronen. Jij wil toch ook steviger in jouw schoenen staan?

13:00 – 14:15: Lunch & Werkboektijd
Het is weer lunchtijd! Ook de tweede dag is dit het perfecte moment om in je werkboek te werken, na te denken over hoeveel jij in de ochtend al hebt geleerd en ervaringen uit te wisselen.

14:15 – 17:15: Een concreet plan voor jouw toekomst!           
Welke stappen ga jij zetten? Waar word jij gelukkig van en welke stappen kun je zetten om daar te komen? En hoe bereik je dat in een leven dat super veranderlijk en nooit hetzelfde is? Deze middag ga je aan de slag met de obstakels die tussen jou en jouw droomleven instaan.

17:00 – 17:30: Q&A en afsluiting
We sluiten deze mooie twee dagen op een passende en energieke manier af!

Wil je het volledige programma bekijken of uitprinten?