Persoonlijke ontwikkeling een zwaar thema?

niet met Vincent en marcel

Wat staat er op het programma?

220403_UNLP_LindeDorenbos-9591

Aan de slag met je innerlijke kracht

Tijdens de eerste Droom Leef Geniet dag gaan we aan de slag met jouw innerlijke kracht! We kijken naar welke stemmetjes jou tegenhouden en hoe je hier mee om kunt gaan. Hoe cool zou het zijn om van de dingen die je nu tegenhouden jouw kracht te maken!

220403_UNLP_LindeDorenbos-9914

Programma zaterdag 15 april 2023

09:15 – 10:00: Ontvangst & registratie in het theater
Welkom! Kom lekker binnen, zoek rustig jouw plekje op en maak het jezelf comfortabel. Wij hebben er zin in, om 10:00 gaan we beginnen.

10:00 – 13:00: Kom uit je hoofd!
Zit jij wel eens te veel in jouw hoofd en ervaar je daardoor onrust of stress? Je hebt dan waarschijnlijk wel eens het gevoel geleefd te worden, in plaats van te leven. Je wilt meer aanwezig zijn in het hier-en-nu.

13:00 – 14:15: Lunch en werkboek tijd
Het is lunchtijd! Het perfecte moment om in je werkboek te werken, na te denken over hoeveel jij in de ochtend al hebt geleerd en ervaringen uit te wisselen.

14:15 – 17:00: Activeer je innerlijke kracht!
Je wilt graag meer uit het leven halen, maar waar begin je? Als je het nog wel eens lastig vind om de juiste keuzes te maken en vol zelfvertrouwen in het leven te staan, is het fantastisch als jij jouw innerlijke kracht kunt activeren.

17:00 – 17:30: Q&A en afsluiting
Bij de afsluiting van dag 1 is er volop ruimte om vragen te stellen. We sluiten de eerste dag op een leuke manier af en kunnen niet wachten tot morgen!

Deelnemers waarderen Droom Leef Geniet met een

“Super weekend gehad. Wat een Supermannen, Vincent & Marcel!! Het bleef boeien en vond het geen onzin en hhhheeeeeeellll erg genoten…..dank je wel!!” Lees alle reviews

220403_UNLP_LindeDorenbos-9601

Hoe haal je je doelen?

Tijdens de eerste dag hebben wij gekeken naar hoe het intern werkt, op de tweede dag gaan wij kijken naar hoe je deze inzichten kunt omzetten in het behalen van jouw droomleven! Want wel leuk die ideeën, maar hoe zorg je er voor dat je jouw doelen daadwerkelijk behaald?

220403_UNLP_LindeDorenbos-9731

Programma zondag 16 april 2023

09:15 – 10:00: Ontvangst & registratie in het theater
Welkom bij dag 2! Kom lekker binnen, zoek rustig jouw plekje op en maak het jezelf comfortabel. Je kunt ervaringen van de dag ervoor uitwisselen en om 10:00 gaan we beginnen

10:00 – 13:00: Vitaliteit en Veerkracht!
Er wordt veel van je gevraagd in het dagelijkse leven en misschien liggen stress of zelfs een burn-out wel op de loer. Maar hoe graag je ook wilt veranderen, door de drukte ben je snel geneigd om terug te schieten in oude niet helpende patronen. Jij wil toch ook steviger in jouw schoenen staan?

13:00 – 14:15: Lunch & Werkboektijd
Het is weer lunchtijd! Ook de tweede dag is dit het perfecte moment om in je werkboek te werken, na te denken over hoeveel jij in de ochtend al hebt geleerd en ervaringen uit te wisselen.

14:15 – 17:15: Een concreet plan voor jouw toekomst!           
Welke stappen ga jij zetten? Waar word jij gelukkig van en welke stappen kun je zetten om daar te komen? En hoe bereik je dat in een leven dat super veranderlijk en nooit hetzelfde is? Deze middag ga je aan de slag met de obstakels die tussen jou en jouw droomleven instaan.

17:00 – 17:30: Q&A en afsluiting
We sluiten deze mooie twee dagen op een passende en energieke manier af!

Wil je het volledige programma bekijken of uitprinten?

programma-nieuw23_1

Elk jaar net even anders...

Veel bezoekers die Droom Leef Geniet hebben meegemaakt besluiten er een jaarlijkse traditie van te maken. Voor ongekende inspiratie, de nieuwste inzichten en natuurlijk de motivatie om weer een jaar te knallen! 

Droom Leef Geniet is elk jaar dan ook net even anders. Uiteraard met dezelfde positieve energie, live demonstraties, transformerende visualisaties, ongedwongen sfeer én heel veel nieuwe inzichten.

Tijdens de DLG 2023 editie ontdek je o.a.

  • Wat dé revolutionaire manier is om jouw dagelijkse intentie te plaatsen, zodat jij jouw dromen en wensen concreet kunt maken 
  • Alles over alignment: één worden tussen hoofd, hart en buik. 
  • Waarom onrealistische doelen/dromen essentieel zijn in het behalen van jouw leukste leven
  • Het onbekende geheim van reverse engineering en waarom niemand dit doet
  • Hoe jij niet alleen blokkades kunt verwijderen, maar ook jouw nieuwe ik kunt creëren 
  • Hoe je het stil in je hoofd krijgt met exclusieve meditaties
  • Hoe jij voor eens en altijd jouw eigenwaarde kunt versterken 
  • Nieuwe technieken, waaronder Breathed EFT voor het loslaten van bewuste obstakels en blinde vlekken 
  • Hoe je van overleven naar leven met innerlijke transmutatie 
  • De kracht van rolmodellen (modelleren) en hoe je dit kunt implanteren in jouw eigen leven