Ontdek hoe leuk het leven kan zijn tijdens Droom Leef Geniet op 15 en 16 april

Wat kan je verwachten in twee dagen tijd? 

2 dagen vol met tips en technieken

dlg-testimonial-video-6.png

Een leuker leven kun je leren!

Op school kreeg je les in taal, rekenen, aardrijkskunde en allerlei andere vakken. Maar niet in waar het in het leven écht om gaat: gelukkig zijn. En dat is zonde… Want een leuker leven kun je gewoon leren! Hoe zou het voor je zijn om ook te leren positief in het leven te staan, te leven in balans of persoonlijke doelen te stellen?

In 2 dagen van 10.00 – 17.00 uur krijg je alles wat je nodig hebt voor de kickstart van een leuker en gelukkiger leven. Volg jij jouw droom? 

 

Veel deelnemers komen naar Droom Leef Geniet omdat ze…

 • Meer uit het leven willen halen
 • Heldere doelen willen stellen en deze behalen.
 • Willen stoppen met piekeren en negatieve gedachten.
 • Beperkende overtuigingen (de interne criticus) willen loslaten.
 • Met meer zelfvertrouwen door het leven willen gaan
 • Vanuit rust keuzes willen maken
 • Met meer energie in willen het leven staan
 • Meer voldoening en plezier uit het werk willen halen
 • Angst willen veranderen in kracht
 • Bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling
 • Nieuwsgierig zijn naar NLP en dat wel eens willen ervaren

Deelnemers waarderen Droom Leef Geniet met een

“Geweldige kick start van het jaar. Mooie ervaring. Veel energie in de zaal en ook echt een leuke ervaring. Het is natuurlijk een theater show en een beetje hyped, maar voor zo’n weekend is dat precies goed.” Lees alle reviews

Ervaar de Droom Leef Geniet energie zelf!

Video afspelen

Eigenlijk moet je de geweldige energie die vrij komt tijdens een Droom Leef Geniet weekend zelf ervaren, maar tijdens deze aftermovie van onze 2023 editie krijg je een goede indruk.

In één weekend vol inspiratie en transformatie werken aan jouw droomleven, samen met honderden gelijkgestemden. Je ervaart wat de kracht van samen werken aan een leuker leven is. Hoe leuk is dat?

In één weekend vol inspiratie werken aan jouw droomleven!

Maak kennis met het powerduo

powerduo

Dr. Vincent van der Burg en Marcel Meijlink zijn trainers en oprichters van internationaal NLP-opleidingsinstituut UNLP. Opgeleid door o.a. de grondleggers van NLP (Richard Bandler en John Grinder) trainen en coachen zij al meer dan 20 jaar mannen en vrouwen bij het behalen van doelen.

Ons motto:
“Persoonlijke ontwikkeling kan complex en eenzaam zijn als je het zelf moet doen. Wij maken het eenvoudig voor je. In onze theatershow voegen we 20 jaar ervaring samen. We geven je een aantal van onze beste oefeningen, principes en technieken, voor meer inzicht, focus en energie.”

Geen college, maar theater!

NLP-cabaret

NLP Cabaret

Persoonlijke ontwikkeling een zwaar thema? Niet met Vincent en Marcel! Met hun herkenbare en humoristische anekdotes vormen ze een volledig op elkaar ingespeeld theaterduo.

Tijdens de verhalen merk je al snel dat je niet de enige bent die maar moeilijk weerstand kan bieden aan verleidingen, keuzes kunt maken of focussen. Er valt genoeg te lachen en van lachen krijg je een endorfinestoot… Leuk, leerzaam en effectief dus!

Interactief

Je gaat uit je dak, danst op opzwepende muziek en mediteert. Je gaat leren wat je kunt doen om in die lekkere positieve staat te komen en we leren je hoe je dit ook thuis kunt toepassen. Zodat je wél die $#@^-klus kunt doen waar je zo tegenop ziet en wél een goede dag kunt hebben.

Zo laten we je steeds de link zien tussen de verschillende oefeningen en de doelen die je wilt bereiken en de obstakels die je wilt overwinnen. Lekker praktisch toepasbaar!

Zelf aan de slag!

Niks zo zonde als een inspirerend event, waar je in de praktijk niks aan hebt. Daarom krijg je bij Droom Leef Geniet een werkboek met de belangrijkste modellen, de vragen die we je tijdens het weekend stellen en de ruimte om je antwoorden en persoonlijke inzichten op te schrijven.

Ook lopen er het hele weekend coaches rond die je kunnen helpen met jouw doelen. Alles om ervoor te zorgen dat je van inspiratie naar resultaat gaat!

Ontdek hoe leuk het leven kan zijn tijdens Droom Leef Geniet!