Heb je vragen? Ontdek de antwoorden hier

of neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Op zaterdag 15 en zondag 16 april 2023 is het weer zover. Droom, Leef, Geniet komt naar regio Rotterdam! Naar het Isala Theater in Capelle aan de IJssel om precies te zijn.  Wees er snel bij voor de kaarten. De 60 Early Bird Tickets (á €110,- p.p.) zijn namelijk al uitverkocht, maar er zijn nog Introducé tickets verkrijgbaar á €135,- p.p. (reguliere prijs is €175,- p.p. ) Ook zijn er VIP kaarten verkrijgbaar –> Klik hier voor de ticketshop.

De twee dagen vol persoonlijke ontwikkeling zullen plaats vinden van 10:00 tot 17:00 uur. Je bent echter al welkom vanaf 9:15 uur, dan zijn de deuren al voor je geopend! 

Jazeker. Bij je inschrijving heb je per email een bevestiging met een toegangskaart ontvangen. Neem de toegangskaart met de QR code mee (digitaal of geprint). Op vertoon van deze QR code krijg je toegang tot het event. Het evenement heeft een maximum van 500 zitplaatsen. 

Op de eerste dag ontvang je bij binnenkomst een gepersonaliseerde naambadge, die tevens dient als toegangskaart voor het evenement. Bewaar deze goed, want de volgende dag is dit je entreebewijs! 

Reguliere tickets zijn beschikbaar voor €175,- per persoon. Ook zijn er VIP tickets beschikbaar voor €299,- p.p. Neem je iemand mee, dan scheelt dat €80,- in totaal, want de Regulier + Introducé tickets zijn €135,- p.p. 

Koffie / thee en lunch zijn tegen betaling verkrijgbaar in het theater. In de omgeving van het theater zijn ook veel mogelijkheden om te lunchen.

Jazeker, het theater is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer of de auto. Een routebeschrijving kan je op deze pagina terugvinden 

Je kunt zeker alleen komen! Er zijn veel meer mensen die alleen komen. Met het doen van oefeningen is er dus altijd wel iemand te vinden. Bovendien zijn er tijdens dit weekend zo’n 40 Droom Leef Geniet coaches aanwezig die je helpen met contact leggen als je dat zelf nog niet zo makkelijk vindt!

Die zijn er zeker in de buurt. Op Airbnb of booking.com vind je een actueel overzicht van aanbiedingen, hotels en kamers.

Heb je nog vragen, dan staan we je graag te woord! Je kunt ons bereiken op 020 – 261 07 07 of je kunt een e-mailtje sturen naar: support@droomleefgeniet.nl