Veelgestelde vragen

We hadden al heel lang een datum geprikt voor Droom, Leef, Geniet… maar… zoals we allemaal weten kwam Corona ertussendoor. Gelukkig zijn de maatregelen versoepeld en mogen we weer! Op zaterdag 2 en zondag 3 oktober 2021 ben je welkom in het DeLaMar theater in Amsterdam. Wil je een een ticket kopen voor het evenement klik dan hier.

Op zaterdag 2 en zondag 3 oktober 2021 van 10:00 tot 17:00 uur. Je bent echter al welkom vanaf 9:15 uur, dan zijn de deuren al voor je geopend.

Jazeker. Bij je inschrijving heb je per email een bevestiging met een toegangskaart ontvangen. Neem de toegangskaart met de QR code mee (digitaal of geprint). Op vertoon van deze QR code krijg je toegang tot het event. 

Op de eerste dag ontvang je bij binnenkomst een gepersonaliseerde naambadge, die tevens dient als toegangskaart voor het evenement. Bewaar deze goed, want de volgende dag is dit je entreebewijs! 

Een reguliere ticket kost €125,- Dit ticket geeft je voor één persoon toegang tot twee dagen Droom, Leef, Geniet in Amsterdam.

Er zijn ook groepstickets verkrijgbaar. Een groepsticket kost € 200,- en bestaat uit een reguliere ticket + 1 introducé tegen gereduceerd tarief. Dit ticket geeft je toegang tot het tweedaagse evenement Droom, Leef, Geniet in Amsterdam en jouw introducé krijgt een eigen ticket toegestuurd.

Tijdens Droom Leef Geniet zullen wij de regels die op dat moment vanuit het RIVM gelden aanhouden. Op dit moment houdt dat het volgende in:

In culturele locaties waar mensen een vaste plek hebben mag 100% van de capaciteit op 1,5 meter afstand gebruikt worden. Bijvoorbeeld in een theater of de bioscoop. Registratie en gezondheidscheck zijn verplicht.

Met coronatoegangsbewijzen kan tweederde van de reguliere capaciteit gebruikt worden. Bezoekers hoeven dan geen 1,5 meter afstand te houden. Een vaste zitplek is wel verplicht. Dit geldt voor alle locaties binnen en buiten.

Aangezien wij het evenement voor iedereen zo toegankelijk en veilig mogelijk willen houden, zullen wij er op dit moment voor kiezen om te werken met vaste zitplaatsen en 1,5 meter afstand. Dit betekent dat vooraf testen niet noodzakelijk is.

Mochten de regels komende tijd veranderen en kan Droom Leef Geniet onverhoopt niet doorgaan? Dan blijft het gekochte ticket geldig voor een eventuele nieuwe datum. Wordt het geannuleerd of kunt u niet op de nieuwe datum? Dan is het mogelijk om uw geld terug te krijgen.

Let op: de regels vanuit het RIVM kunnen veranderen. Houd deze pagina of die van het RIVM in de gaten voor de laatste updates.

Koffie / thee en lunch zijn tegen betaling verkrijgbaar in het theater. In de omgeving van het theater zijn ook veel mogelijkheden om te lunchen.

Jazeker, het theater is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer of de auto. Een routebeschrijving kan je op deze pagina terugvinden 

Je kunt zeker alleen komen! Er zijn veel meer mensen die alleen komen. Met het doen van oefeningen is er dus altijd wel iemand te vinden. Bovendien zijn er tijdens dit weekend zo’n 40 Droom Leef Geniet coaches aanwezig die je helpen met contact leggen als je dat zelf nog niet zo makkelijk vindt!

Die zijn er zeker in de buurt. Op Airbnb of booking.com vind je een actueel overzicht van aanbiedingen, hotels en kamers.

Heb je nog vragen, dan staan we je graag te woord! Je kunt ons bereiken op 020 – 261 07 07 of je kunt een e-mailtje sturen naar: support@droomleefgeniet.nl  

Video afspelen