Veelgestelde vragen

We hadden al heel lang een datum geprikt voor Droom, Leef, Geniet… maar… zoals we allemaal weten kwam Corona ertussendoor. Gelukkig zijn de maatregelen versoepeld en mogen we weer! Op zaterdag 2 en zondag 3 april 2022 ben je welkom in het DeLaMar theater in Amsterdam. Wil je een een ticket kopen voor het evenement klik dan hier.

Op zaterdag 2 en zondag 3 april 2022 van 10:00 tot 17:00 uur. Je bent echter al welkom vanaf 9:15 uur, dan zijn de deuren al voor je geopend.

Jazeker. Bij je inschrijving heb je per email een bevestiging met een toegangskaart ontvangen. Neem de toegangskaart met de QR code mee (digitaal of geprint). Op vertoon van deze QR code krijg je toegang tot het event. Het evenement heeft een maximum van 500 zitplaatsen, waardoor je zonder coronatoegangsbewijs naar binnen kan. 

Op de eerste dag ontvang je bij binnenkomst een gepersonaliseerde naambadge, die tevens dient als toegangskaart voor het evenement. Bewaar deze goed, want de volgende dag is dit je entreebewijs! 

Een reguliere ticket kost €125,- Dit ticket geeft je voor één persoon toegang tot twee dagen Droom, Leef, Geniet in Amsterdam.

Er zijn ook groepstickets verkrijgbaar. Een groepsticket kost € 200,- en bestaat uit een reguliere ticket + 1 introducé tegen gereduceerd tarief. Dit ticket geeft je toegang tot het tweedaagse evenement Droom, Leef, Geniet in Amsterdam en jouw introducé krijgt een eigen ticket toegestuurd.

Tijdens Droom Leef Geniet zullen wij de regels die op dat moment vanuit het RIVM gelden aanhouden. Vanaf 25 februari houdt dat het volgende in:

Eenmaal binnen in het theater is een vaste zitplaats, het dragen van een mondkapje en het houden van 1,5 meter afstand niet meer verplicht. Ook geldt er geen bezoekersnorm meer. Op locaties met meer dan 500 mensen is een vaste zitplaats en het dragen van een mondkapje bij verplaatsing nog wel verplicht.

Aangezien wij het evenement voor iedereen zo toegankelijk en veilig mogelijk willen houden, kiezen wij ervoor om een maximum van 500 zitplaatsen aan te houden, waardoor je zonder coronatoegangsbewijs naar binnen kan. Wel blijven we werken met vaste zitplaatsen, ook al is dat niet verplicht. 

Mochten de regels komende tijd veranderen en kan Droom Leef Geniet onverhoopt niet doorgaan? Dan blijft het gekochte ticket geldig voor een eventuele nieuwe datum. Wordt het geannuleerd of kunt u niet op de nieuwe datum? Dan is het mogelijk om uw geld terug te krijgen.

Let op: de regels vanuit het RIVM kunnen veranderen. Houd deze pagina of die van het RIVM in de gaten voor de laatste updates.

Koffie / thee en lunch zijn tegen betaling verkrijgbaar in het theater. In de omgeving van het theater zijn ook veel mogelijkheden om te lunchen.

Jazeker, het theater is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer of de auto. Een routebeschrijving kan je op deze pagina terugvinden 

Je kunt zeker alleen komen! Er zijn veel meer mensen die alleen komen. Met het doen van oefeningen is er dus altijd wel iemand te vinden. Bovendien zijn er tijdens dit weekend zo’n 40 Droom Leef Geniet coaches aanwezig die je helpen met contact leggen als je dat zelf nog niet zo makkelijk vindt!

Die zijn er zeker in de buurt. Op Airbnb of booking.com vind je een actueel overzicht van aanbiedingen, hotels en kamers.

Heb je nog vragen, dan staan we je graag te woord! Je kunt ons bereiken op 020 – 261 07 07 of je kunt een e-mailtje sturen naar: support@droomleefgeniet.nl