Twee dagen vol tips en technieken

Zet een flinke stap richting jouw droomleven bij Droom Leef Geniet!​

Droom Leef Geniet in het DeLaMar theater

locatie-delamar

DeLaMar Theater - Amsterdam

Droom Leef Geniet vindt dit jaar plaats in de grote zaal van het DeLaMar theater in het centrum van Amsterdam. Het DeLaMar Theater is gelegen aan de  Marnixstraat 402, op 2 minuten loopafstand van het Leidseplein en goed bereikbaar met zowel eigen vervoer als het openbaar vervoer.

Zet een flinke stap richting jouw droomleven bij Droom Leef Geniet!

Hoe kom je naar het theater?

Eigen vervoer

Parkeren kan in de Q-Park Europarking op Marnixstraat 250. Vanaf deze parkeergarage is het circa tien minuten lopen naar het theater. Ook is parkeren bij ParkBee mogelijk. Een parkeerplaats is tegen gereduceerd tarief van te voren te reserveren via www.parkbee.com.

Andere opties zijn: parkeren bij P+R VUmc (op basis van beschikbaarheid). Vanaf daar pak je tram 5 naar het Leidseplein. Of P+R Sloterdijk is een mogelijkheid. Vanaf daar pak je tram 19 naar het Leidseplein.

Openbaar vervoer

Het theater ligt op 2 minuten loopafstand van het Leidseplein en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Kom je vanaf het Amsterdam Centraal Station? Op het Leidseplein stoppen de tramlijnen 2, 11 en 12. Vanaf het Centraal Station vertrekt iedere 5 minuten een tram naar het Leidseplein, die er gemiddeld 13 minuten over doet. Kom je vanaf een andere locatie? Bekijk dan 9292 voor het meest actuele reisadvies.

Kies voor een weekend vol inspiratie en transformatie bij Droom Leef Geniet