Droom Leef Geniet 2023

Zaterdag 15 & zondag 16 april

Isala theater, Capelle a/d IJssel

Wil jij meer uit het leven halen?
Kom dan naar
Droom Leef Geniet!

Tijdelijk met €100,- korting: geldig t/m 31 maart

Heb jij last van stress? Moeite met het behalen van doelen? Wil jij af van je besluiteloosheid en bevrijd worden van onzekere gevoelens? Kom dan naar Droom Leef Geniet. Een cadeau aan jezelf!

Waarom deelnemen?

Hét tweedaagse transformerende theaterevenement Droom Leef Geniet komt in 2023 naar Capelle a/d IJssel! Op 15 en 16 april gaan Marcel en Vincent in het Isala theater er weer een groot feest vol persoonlijke ontwikkeling van maken!

Want op school krijg je les in taal, rekenen, aardrijkskunde en allerlei andere vakken. Maar niet in waar het in het leven écht om gaat: gelukkig zijn. Je wil van die onzekerheid, angsten en besluiteloosheid af. Je voelt dat er meer uit het leven te halen valt, maar hoe?

Tijdens Droom Leef Geniet gaan we met 500 gelijkgestemden werken aan een leuker leven! Zodat je vanuit kracht kunt leven, vol zelfverzekerdheid achter jouw doelen aan kunt gaan en meer verbinding met jezelf en anderen voelt. Kortom: je gaat alles uit het leven halen!

Video afspelen over DLG-aftermovie-2022

Persoonlijke ontwikkelingscabaret met het powerduo

Persoonlijke ontwikkeling een zwaar thema? Niet met Vincent en Marcel! Vincent van der Burg en Marcel Meijlink zijn trainers en oprichters van internationaal NLP-opleidingsinstituut UNLP, waar ze al meer dan 20 jaar mannen en vrouwen coachen bij het behalen van doelen.

Met hun herkenbare en humoristische anekdotes vormen ze een volledig op elkaar ingespeeld theaterduo. Tijdens de verhalen merk je al snel dat je niet de enige bent die maar moeilijk weerstand kan bieden aan verleidingen, keuzes kunt maken of focussen.

Je gaat leren wat je kunt doen om in die lekkere positieve staat te komen en we leren je hoe je dit ook thuis kunt toepassen. Er valt genoeg te lachen en van lachen krijg je een endorfine stoot… Leuk, leerzaam en effectief dus!

Anders dan andere jaren

Veel bezoekers die al eens eerder naar Droom Leef Geniet zijn geweest besluiten er een jaarlijkse traditie van te maken! Voor ongekende inspiratie, de nieuwste inzichten en natuurlijk de motivatie om weer een jaar te knallen!

Dit jaar is Droom Leef Geniet net even anders dan andere jaren. Uiteraard met dezelfde positieve energie, live demonstraties, transformerende visualisaties, ongedwongen sfeer én heel veel nieuwe inzichten.

 • Wat dé revolutionaire manier is om jouw dagelijkse intentie te plaatsen, zodat jij jouw dromen en wensen concreet kunt maken
 • Alles over alignment: één worden tussen hoofd, hart en buik.
 • Waarom onrealistische doelen/dromen essentieel zijn in het behalen van jouw leukste leven
 • Het onbekende geheim van reverse engineering en waarom niemand dit doet
 • Hoe jij niet alleen blokkades kunt verwijderen, maar ook jouw nieuwe ik kunt creëren
 • Hoe je het stil in je hoofd krijgt met exclusieve meditaties
 • Hoe jij voor eens en altijd jouw eigenwaarde kunt versterken
 • Nieuwe technieken, waaronder Breathed EFT voor het loslaten van bewuste obstakels en blinde vlekken
 • Hoe je van overleven naar leven gaat met innerlijke transmutatie
 • De kracht van rolmodellen (modelleren) en hoe je dit kunt implanteren in jouw eigen leven

Isala Theater

Droom Leef Geniet komt naar de grote zaal van het Isala Theater in Capelle a/d IJssel! Het Isala Theater in de regio Rotterdam is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. 

Droom Leef Geniet 2023

Zaterdag 15 & zondag 16 april

Isala theater, Capelle a/d IJssel

Regulier ticket + introducé

Samen met een vriend of vriendin naar Droom Leef geniet? Deze editie van Droom Leef Geniet is er een beperkt aantal éxtra voordelige tickets beschikbaar! Beperkt aantal tickets beschikbaar, op = op.

 • Gereduceerd combinatietarief (€100,- voordeel)
 • Twee inspirerende dagen met verschillende gastsprekers
 • Bijna 30% korting – slechts €125 per ticket (reguliere prijs is €175)
 • Jouw eigen Droom Leef Geniet ‘verrassingspakket’
 • Een gratis gesprek met een ervaren coach
 • Toegang tot de exclusieve Droom Leef Geniet Community
 • Lunch

Beschikbaar t/m 31 maart 2023 en OP = OP!

Veelgestelde vragen

Op zaterdag 15 en zondag 16 april 2023 is het weer zover. Droom, Leef, Geniet komt naar regio Rotterdam! Naar het Isala Theater in Capelle aan de IJssel om precies te zijn.  Wees er snel bij voor de kaarten. De 60 Early Bird Tickets (á €110,- p.p.) zijn namelijk al uitverkocht, maar er zijn nog Introducé tickets verkrijgbaar á €135,- p.p. (reguliere prijs is €175,- p.p. ) Ook zijn er VIP kaarten verkrijgbaar –> Klik hier voor de ticketshop.

De twee dagen vol persoonlijke ontwikkeling zullen plaats vinden van 10:00 tot 17:00 uur. Je bent echter al welkom vanaf 9:15 uur, dan zijn de deuren al voor je geopend! 

Jazeker. Bij je inschrijving heb je per email een bevestiging met een toegangskaart ontvangen. Neem de toegangskaart met de QR code mee (digitaal of geprint). Op vertoon van deze QR code krijg je toegang tot het event. Het evenement heeft een maximum van 500 zitplaatsen. 

Op de eerste dag ontvang je bij binnenkomst een gepersonaliseerde naambadge, die tevens dient als toegangskaart voor het evenement. Bewaar deze goed, want de volgende dag is dit je entreebewijs! 

Reguliere tickets zijn beschikbaar voor €175,- per persoon. Ook zijn er VIP tickets beschikbaar voor €299,- p.p. Neem je iemand mee, dan scheelt dat €80,- in totaal, want de Regulier + Introducé tickets zijn €135,- p.p. 

Koffie / thee en lunch zijn tegen betaling verkrijgbaar in het theater. In de omgeving van het theater zijn ook veel mogelijkheden om te lunchen.

Jazeker, het theater is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer of de auto. Een routebeschrijving kan je op deze pagina terugvinden 

Je kunt zeker alleen komen! Er zijn veel meer mensen die alleen komen. Met het doen van oefeningen is er dus altijd wel iemand te vinden. Bovendien zijn er tijdens dit weekend zo’n 40 Droom Leef Geniet coaches aanwezig die je helpen met contact leggen als je dat zelf nog niet zo makkelijk vindt!

Die zijn er zeker in de buurt. Op Airbnb of booking.com vind je een actueel overzicht van aanbiedingen, hotels en kamers.

Heb je nog vragen, dan staan we je graag te woord! Je kunt ons bereiken op 020 – 261 07 07 of je kunt een e-mailtje sturen naar: support@droomleefgeniet.nl