Leuker leven kun je leren!

Ook als het soms even niet zo makkelijk lijkt...

DROOM LEEF GENIET - RETREAT

6-DAAGS LIFE CHANGING EVENT 

22 t/m 27 juni 2020 Hotel Golden Tulip Noordwijk Beach, of 24 t/m 29 oktober 2020 Hotel Mennorode in Elspeet

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Bestel nu je ticket en ontvang naast 6 inspirerende live dagen:

 •  Impactvolle ervaringen
 •  Toegang tot de online community
 •  Werkboek
 •  Exclusief webinar met Vincent & Marcel
 •  Workshop Spreken in het openbaar met IMPACT kado

"Het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven!" - Riz 

Tijd voor verandering?  

Je kent het misschien wel? Je wilt veranderingen in je leven, maar je hebt geen idee waar te beginnen. Of heb je wel eens van die negatieve stemmetjes in je hoofd, waarvan je niet weet hoe je deze uit kunt zetten?  

Wellicht voel je aan alles dat het tijd is om nu echt in actie te komen en toch blijf je voor je gevoel stilstaan. Herken jij dit ook zo?

Eén schrale troost, je bent niet de enige. Misschien zouden we zelfs wel kunnen zeggen dat iedereen wel eens van dit soort niet-helpende gedachten heeft.  

Een interessantere vraag is, hoe ga jij hiermee om? Blijf je doen wat je altijd deed? Of is het tijd voor verandering?  

In de afgelopen jaren hebben Vincent & Marcel met duizenden mensen gewerkt die tegen dit soort vraagstukken aanliepen. Zij kwamen tot de ontdekking dat je veel meer invloed kunt hebben op je eigen leven. Alleen dat je misschien nog niet alle tools geleerd hebt om dit op te lossen.  

Dit is waarom Vincent & Marcel impactvolle events organiseren, boeken schrijven, webinars geven en mensen inspireren: omdat zij ook jou een leuk leven gunnen! 

Ik wil wel een leuker leven, maar hoe dan?  

Deze zomer staat er een bijzondere week op je te wachten. Na het succes van het 2-daagse Droom, Leef, Geniet event in o.a. het DeLaMar theater, lanceren Vincent en Marcel de 2e editie van Droom, Leef, Geniet – Retreat!  

Een 6-daagse retreat waarbij je de nieuwste technieken leert om controle uit te oefenen op je denken, doen en voelen. Daarnaast zullen er impactvolle live demonstraties te zien zijn en zul je vooral ook heel veel zelf doen middels unieke en praktische oefeningen.  

Dit ga je leren!

 • Vergroten van je zelfvertrouwen  
 • Meer innerlijke rust vinden  
 • Overwinnen van obstakels  
 • Groeien in de omgang met jouw relaties: je partner, collega’s, familie en vrienden  
 • Doelen stellen en vooral hoe je deze kunt behalen  
 • Passie terugbrengen in je leven  
 • Hoe je angst kunt veranderen in kracht  
 • Inzichten voor een blijvende verandering  
 • En nog veel meer leuke oefeningen 😉  

Wat vonden anderen van de retreat?

Leuker leven kun je leren! Waar wacht je nog op?

Jouw 6-daagse reis:

Dag 1: Het fundament 

Waarom doe je wat je doet? Op dag 1 ontdek je wat je (echt) wilt, wat jouw onbewuste drijfveren zijn en waar je energie van krijgt. Je gaat je ideale leven en je ‘nieuwe ik’ ontwerpen en in de startblokken zetten. Je bepaalt welk nieuw gedrag, overtuigingen en drijfveren je leven naar een volgend niveau gaan brengen.

Dag 2: Emoties  

Op dag 2 gaan we aan de slag met de eerste laag van je mindset: emoties. Je leert hoe je controle krijgt over je ‘negatieve’ emoties, zoals boosheid, angst en stress. Via neuro-musculaire programma’s ga je de emoties die horen bij jouw ‘nieuwe ik’ ontdekken en installeren in je dagelijkse systeem.

Dag 3:  

Op dag 3 gaan we aan de slag met het identificeren en oplossen van obstakels. Wat houdt je tegen om je ideale leven te leiden om je ‘nieuwe ik’ te zijn? Je gaat ontdekken hoe snel en gemakkelijk je negatieve overtuigingen kunt aanpakken. Vervolgens ga je op deze dag doelen stellen en een aantrekkelijke kaart creëren van de toekomst.

Dag 4: Waarden en missie  

Op deze dag ga je afscheid nemen van je ‘oude ik’. Je leert de patronen ontdekken hoe je je door jezelf en anderen laat tegenhouden om je ideale leven te leiden. Je gaat ontdekken wat werkelijk belangrijk voor je is en hoe je dit iedere dag en voor de rest van je leven kunt ervaren. Niet als truc, maar omdat het integraal onderdeel is van wie je bent en wilt zijn.  

Dag 5: Transformatie

Dit is de dag van de transformatie. Met innerlijke processen ga je congruentie creëren op het niveau van hart-hoofd-buik. Overtuigingen, emoties, waarden, gedrag en gedachten komen op één lijn te liggen wat zorgt voor rust, plezier, helderheid en passie. Je gaat nieuwe patronen in je brein installeren en versterken.

Dag 6: Integratie  

De laatste dag van deze ongelooflijke reis. Je gaat alle nieuwe gewoontes en patronen versterken zodat je klaar bent om de toekomst in te gaan. De nieuwe patronen in je brein worden met neuro-musculaire programma’s versterkt en klaar gemaakt voor de rest van je leven. Je krijgt concrete handvatten en instructies mee zodat de veranderingen in stand blijven, ook op momenten dat het tegenzit. Er vindt een laatste integratie plaats tussen hart-hoofd-buik.  

Jouw 6-daagse reis!

Over de Retreat:

Om je alvast een beetje een beeld te geven hier alvast een kleine sneak preview van het programma. Verder willen we niet teveel verklappen omdat we nog veel meer leuke verassingen voor je in petto hebben! 😉  

In principe zijn de dagen van 10:00 tot 18:00 uur (behalve dag 3 dag die heeft een avondprogramma tot 21:00 uur).  

Hoe je de avond wilt besteden is aan jou. Echter, houd er rekening mee dat het zomaar kan zijn dat je in een superleuke groep terechtkomt!  

Ervaring leert dat er van alles kan ontstaan. Denk aan: spontaan een drankje doen op het terras na afloop, mensen die graag een lezing willen geven over een bepaald onderwerp, een potje volleyballen of gezellig met elkaar buiten de deur eten in een fijn restaurantje. Dat is aan de groep. Daarnaast zou het zomaar kunnen dat je onwijs bijzondere en inspirerende mensen gaat tegenkomen waarmee je 6 bijzondere dagen gaat beleven!  

Veelgestelde vragen

 • Wanneer is het? Er zijn in 2020 twee mogelijkheden om de retreat te doen: 22 t/m 27 juni of 24 t/m 29 oktober.  
 • Waar is het? 22 t/m 27 juni vindt de Retreat plaats in Hotel Golden Tulip Noordwijk Beach in Noordwijk, 24 t/m 29 oktober in Hotel Mennode in Elspeet. Wil je in de buurt blijven overnachten? De hotels bieden een speciale prijs voor deelnemers aan deze Retreat. Er zijn echter ook AirBnB's, campings en hotels in de directe omgeving.  
 • Wat zijn de tijden? De koffie staat klaar vanaf 09:30 uur. We proberen rond de klok van 17:30 uur af te ronden. Houd rekening met een klein beetje uitloop. Let op! Dag 3 heeft een zeer bijzonder avondprogramma tot ongeveer 21:00 uur. Daar wil je bij zijn! 😉  
 • Is de Retreat inclusief eten en drinken? De Droom Leef Geniet Retreat is inclusief koffie en thee. Lunches, alsook reis- en verblijfskosten zijn niet inbegrepen.  
 • Voor wie is het programma? Het programma is voor iedereen die openstaat voor persoonlijke ontwikkeling en voor een positieve verandering in hun leven.  
 • Is de Retreat voor iedereen? Nee! Het programma is niet geschikt als je niet gemotiveerd bent. In dat geval lekker thuisblijven.  
 • Aangemeld en nu? Superleuk dat je erbij bent! Je ontvang een automatische bevestiging en je krijgt (vlak voor het event) alle ins & outs toegestuurd zodat je goed voorbereid bent. Verder kun je via onze Facebook-groep in contact komen met mensen die ook naar de 6-Daagse gaan. Misschien gezellig om samen met elkaar te reizen?  
 • Ik heb nog wat vragen. Kan ik contact opnemen? Jazeker. Wij staan voor je klaar voor het beantwoorden van vragen. E-mail gerust naar support@droomleefgeniet.nl of bel met 020 – 261 07 07.'Ik voel balans, rust en ik zie alle plannen weer zitten!' - Edda -

Over Vincent & Marcel 

Voor meer informatie over de opleidingen kun je kijken op www.unlp.nl/opleidingen 

Naast Droom, Leef, Geniet zijn Vincent en Marcel eigenaar van UNLP, het instituut voor persoonlijke ontwikkeling en communicatie. Hierbij worden tal van opleidingen aangeboden zoals: familieopstellingen, businessopleidingen, systemisch werken en NLP.

Vincent heeft klinische psychologie gestuurd en is gepromoveerd aan de Amerikaanse Institute of Transpersonal Psychology (ITP). Hij ronde zijn proefschrift af in 2014 en schreef over de eigenschappen van hoogontwikkelde mindsets en de invloed daarvan op het denken, doen en voelen. Officieel is het dus ‘Dr. Vincent’ 😉. Verder publiceert Vincent artikelen en is onlangs ‘Het boek voor coaches verschenen. 

Marcel is internationaal gecertificeerd NLP-trainer. Hij begeleidt tal van grote groepen coaches, trainers en familieopstellers.  

Naast het gerenommeerde UNLP-instituut willen zij persoonlijke ontwikkeling toegankelijker maken. Niet iedereen heeft de tijd of het geld om dure opleidingen te volgen. Vanuit daar is Droom, Leef, Geniet ontstaan, zodat iedereen een leuker leven kan leren!  

 

Meer reacties van deelnemers aan de retreat

Droom niet je leven, maar leef je droom!

Dream Team

Droom, Leef, Geniet had niet kunnen bestaan zonder AL onze vrijwilligers en professionals! Met een team van meer dan 50 vrijwilligers, professionals en teamcoaches zorgen zij iedere keer weer voor de gehele productie om met z’n allen een fantastisch en bruisend event te organiseren!  

Ook tijdens het event zullen er coaches aanwezig zijn om je op te vangen als je ergens tegenaan loopt of als je andere vragen hebt.  

We helpen je graag! 

Heb je enerzijds interesse in de retreat, maar merk je dat je het misschien een beetje spannend vindt?  

Weet je niet zo goed of het programma iets voor jou is? Of heb je andere vragen? Dan helpen we je graag! We werken met opgeleide coaches die je graag te woord staan, om te onderzoeken of de 6-daagse bij jou past.  

Laat hier je naam en telefoonnummer achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.  


"Ik moest weer terugkomen bij mijn gevoel!" - Chris -  

 Laat je werknemer ontwikkelen en je organisatie ontwikkelt ook!

Goed om te weten...

Kan mijn werkgever betalen? Jazeker! Er zijn tal van organisaties die het belangrijk vinden om te investeren in hun werknemers. We kunnen een zakelijke factuur voor jouw werkgever maken. Sterker nog, misschien is het juist wel heel interessant voor je werkgever?  

Is het programma aftrekbaar bij de Belastingdienst? In veel gevallen is het programma aftrekbaar bij de belasting. Het verschilt natuurlijk per situatie en inkomen hoeveel je terug kan krijgen, maar het is zeker de moeite waard om dit even te checken.  

Leuk, ik ben erbij! 😉

Tot snel! 

DROOM LEEF GENIET RETREAT 

is powered by UNLP 


© 2019 UNLP


Contactadres: Fahrenheitstraat 99 1097 PP AMSTERDAM www.unlp.nl info@unlp.nl 020 - 2610707