•  020 - 2610707

Een leuker leven kun je leren!

Krijg in 1 weekend onze beste tips en technieken die je direct kunt toepassen op je leven. Voor meer rust, energie, geluk en focus op je doelen. 

Kom naar Droom, Leef, Geniet. Hét inspirerende en transformerende theater-evenement van Nederland én België! Op 23 en 24 januari 2021 in het DeLaMar Theater Amsterdam.

BESTEL HIER JE TICKET(S)
Nu tijdelijk 50,- korting op het tweede kaartje

Droom Leef Geniet DeLaMar Theater Amsterdam

Een leuker leven kun je leren! 

Op school krijg je les in taal, rekenen, aardrijkskunde en allerlei andere vakken. Maar niet in waar het in het leven écht om gaat: gelukkig zijn. En dat is zonde. Want een leuker leven kun je gewoon leren!  

Nou ja ‘gewoon’…  

Je hoeft er maar één ding voor doen: 

Op 23 en 24 januari 2021 een weekend pauze nemen van je routine en de stroom van verantwoordelijkheden. In plaats daarvan kom je naar Droom Leef Geniet in Amsterdam. Hét interactieve en transformerende theaterevenement van Nederland. In 2 dagen van 10.00 – 17.00 uur krijg je alles wat je nodig hebt voor de kickstart van een leuker en gelukkiger leven. 

Veel deelnemers komen naar Droom Leef Geniet omdat ze… 

 • Een optimaal leven willen leiden. 
 • Heldere doelen willen stellen en ze willen behalen.  
 • Willen stoppen met piekeren en negatieve gedachten. 
 • Beperkende overtuigingen (de interne criticus) willen loslaten. 
 • Meer zelfvertrouwen, rust en energie willen ervaren. 
 • Bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling. 
 • Nieuwsgierig zijn naar NLP en dat wel eens willen ervaren. 

Kom ook groeien! 

Samen met meer dan 400 andere deelnemers. 

Bestel nu je kaarten voor Droom Leef Geniet. 

Normaal € 249

Nu voor 125,-

BESTEL HIER JOUW TICKET(S)
Nu tijdelijk 50,- korting op het tweede kaartje.

Voor jouw veiligheid worden alle aankopen verwerkt op een beveiligde server.

Deelnemers beoordelen Droom Leef Geniet met een 8,6 op Springest, dé onafhankelijke vergelijkingssite voor opleiders:

Oud deelnemers op Springest: 

 • Gewéldig weekend. Praktische handvatten gekregen om mijn doelen voor 2020 ook écht te behalen. Wat een kick-start van het jaar!! Top!
 • Als je jezelf beter wil leren kennen, aanbotst tegen hindernissen die je liever kwijt bent of op zoek bent naar versterking in jezelf, naar verbinding met jezelf en/of een ander... een aanrader. 
 • Het warme bad, de inzichten, uitleg, de openheid van de andere mensen en zo laagdrempelig en persoonlijk. Grote klasse.

Droom Leef Geniet DeLaMar Theater Amsterdam

Het powerduo achter Droom Leef Geniet

Dr. Vincent van der Burg en Marcel Meijlink zijn trainers en oprichters van internationaal NLP-opleidingsinstituut UNLP. Opgeleid door o.a. de grondleggers van NLP (Richard Bandler en John Grinder) trainen en coachen zij al meer dan 20 jaar mannen en vrouwen bij het behalen van doelen.  

Ons motto: “Persoonlijke ontwikkeling kan complex en eenzaam zijn als je het zelf moet doen. Wij maken het eenvoudig voor je. In onze theatershow voegen we 20 jaar ervaring samen. We geven je een aantal van onze beste oefeningen, principes en technieken, voor meer inzicht, focus en energie."  

Geen college, maar theater! 

NLP-cabaret 

Persoonlijke ontwikkeling een zwaar thema? Niet met Vincent en Marce. Met herkenbare humoristische persoonlijke anekdotes vormen ze een volledig op elkaar ingespeeld theaterduo. 

En in al hun verhalen zit vooral een les. Doordat ze hun kennis in een verhaal gieten, onthoud je het beter (breinfeit). En doordat de verhalen zo herkenbaar zijn, merk je: ik ben niet de enige die maar moeilijk weerstand kan bieden aan verleidingen, of moeite heeft met overizcht krijgen, keuzes maken en focussen.

Wij maken er dus een feestje van. En van lachen krijg je een endorfinestoot (breinfeit), dus voel je je ook beter! Leuk, leerzaam, en effectief dus dit NLP-cabaret. 

Interactief

Je gaat uit je dak, danst op opzwepende muziek, mediteert, en geeft totale onbekenden zomaar een high five. Je merkt hoe dit je mentaal positief beïnvloedt (breinfeit). We leren je dit ook thuis toepassen. Zodat je ook als het even tegenzit met simpele oefeningen in een energieke staat komt.  

Waardoor je wél die $#@^-klus kunt doen waar je zo tegenop ziet (sporten, het huis opruimen, dat gesprek aangaan op je werk, vul maar in). Waardoor je wél een goede dag hebt. En waardoor je wél je doelen behaalt.  

Zo laten we je steeds de link zien tussen de verschillende oefeningen en de doelen die je wilt bereiken en de obstakels die je wilt overwinnen. Lekker praktisch toepasbaar dus. 

Zelf aan de slag met je werkboek

Niks zo zonde als een inspirerend event, dat alleen maar inspirerend is. Dat je een week later alleen nog maar de sfeer hebt onthouden, maar waar je in de praktijk niks aan hebt.  

Daarom krijg je bij Droom Leef Geniet een werkboek met de belangrijkste modellen, de vragen die we je tijdens het weekend stellen en de ruimte om je antwoorden en persoonlijke inzichten op te schrijven. Daarom lopen er het hele weekend coaches rond die je kunnen helpen. En daarom mag je na afloop van het weekend een gratis telefonische coachingsafspraak maken.  

Alles om ervoor te zorgen dat je van inspiratie naar resultaat gaat en in 2 dagen het verhaal over jezelf versterkt of vernieuwt.  


Bekijk hier het hele programma

Klinkt als een leuk weekend. Wat levert het me op?

In 2 dagen kom je één of meerdere haltes verder op je reis naar een leuker, gelukkiger en zinvoller leven. Je gaat naar huis met inzicht in wat voor jou ‘geluk’ is, heldere doelen en keuzes, technieken, kennis en oefeningen die je nergens anders vindt.  

Voor sommigen is dit evenement levensveranderend, horen we achteraf. Ze komen er als herboren uit. Voor anderen is het net een duwtje in de goede richting, met handige tips en trucs om meer zelfvertrouwen te krijgen, lekkerder in hun vel te zitten, of meer gedaan te krijgen in een dag.  

Droom Leef Geniet is een proeverij van allerlei NLP-technieken. Je haalt eruit wat bij jou past. 

Wat is het verhaal dat je over 1, 5, of 20 jaar trots over jezelf wilt vertellen? 

De eerste stap naar dat leven is supermakkelijk: 

Bestel nu je kaarten voor Droom Leef Geniet.

23 en 24 januari 2021

DeLaMar Theater Amsterdam

Normaal € 249

Nu voor 125,-

Droom Leef Geniet is onderdeel van geaccrediteerd opleidingsinstituut UNLP. UNLP krijgt op Google 83 vijfsterren recencies, zie http://bit.ly/UNLPgooglerecencies

Voor jouw veiligheid worden alle aankopen verwerkt op een beveiligde server.

Bestel nu je ticket en krijg: 

 • 2 Dagen lang allerlei wetenschappelijk onderbouwde theorie, inzichten, praktische handvatten, oefeningen en technieken om je leven leuker, ontspannener en zinvoller te maken.  
 • Uitgebreid werkboek waarin je tijdens en na het weekend kunt werken. 
 • Een kortingsbon van €50,00 op het tweede kaartje. Wie neem jij mee? 
 • GRATIS groeisessie met een van onze coaches.
 • BONUS 1: Follow up onderhoudswebinar door Vincent en Marcel.
 • BONUS 2: Toegang tot videoregistratie van de dag, altijd en overal terug te kijken. 
 • BONUS 3: Toegang tot de besloten Facebookgroep met extra oefeningen en opdrachten. 


Reserveer nu je plek

Zo krachtig is Droom Leef Geniet

“Vandaag is duidelijk geworden hoe krachtig ik ben. Ik heb meegekregen om positief te denken. Door de mindfulness heb ik het gevoel dat ik in de hemel zit!”

“Ik heb ontzettend veel geleerd, leuke inspirerende mensen ontmoet, en we hebben afgesproken contact te houden. Het was een fantastisch weekeind!”

“Droom Leef Geniet in 1 woord? Geweldig! Ik heb nieuwe inzichten opgedaan, en ben geraakt door de emoties die vrijkwamen tijdens de demonstraties.”